Ένας "Μάγος", πίσω από το μαγικό γκολ του Λάζαρου

Ένας "Μάγος", πίσω από το μαγικό γκολ του Λάζαρου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε γκολ, κρύβει πάντα μια ιστορία. Και αν το γκολ είναι σπουδαίο, ανάλογα… σπουδαία, είναι και η ιστορία. Έτσι και με την γκολάρα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στη Ριέκα. Όχι μόνο ήταν ένα πανέμορφο τέρμα με μια άψογη εκτέλεση φάουλ. Αλλά έδωσε και μια σπουδαία νίκη στην ΑΕΚ. Όμως πίσω απ’ αυτό το γκολ, βρίσκεται ένας… Μάγος. Ένας μάγος της μπάλας και ένας μέτρ των εκτελέσεων φάουλ.

Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν αυτός όσες φορές είχε μιλήσει με τον Λάζαρο, τον είχε συμβουλέψει να προσέχει ακόμα και την τελευταία παραμικρή λεπτομέρεια, όταν εκτελεί φάουλ. Άλλωστε αυτό ήταν και ένα από τα μυστικά που είχε ο Τσιάρτας, στις άψογες εκτελέσεις του. Αυτή την συμβουλή ο Λάζαρος, την θυμήθηκε όταν πήρε φόρα για να εκτελέσει το φάουλ στη Ριέκα. Και όχι μια, αλλά δυο φορές, κοίταξε προς το σημαιάκι του κόρνερ. Και είδε πως φυσάει άνεμος. Κάτι που τον βοήθησε στην εκτέλεση κατευθείαν στο “παραθυράκι” του τερματοφύλακα της Ριέκα.

Φυσικά ο Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά το ματς, δεν ξέχασε τον άνθρωπο που του είχε δώσει την συμβουλή. Και φυσικά του αφιέρωσε το γκολ. Μια άψογη εκτέλεση φάουλ, αφιερωμένη στον μετρ του είδους. «Αφιερώνω το γκολ σ’ έναν μάγο του ποδοσφαίρου. Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε και μου έλεγε πως πρέπει να προσέχω και την παραμικρή λεπτομέρεια.  Είδα που φυσούσε από το σημαιάκι του κόρνερ και γι αυτό σκόραρα και του το αφιερώνω» δήλωσε ο Χριστοδουλόπουλος αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού, στην κάμερα της Cosmote tv.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X