Καθημερινά... κιτρινόμαυρα βήματα προόδου!

Καθημερινά... κιτρινόμαυρα βήματα προόδου!
Photo Credits: INTIME

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν συνεχίζεται, όπως και τα φιλικά. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Ένωση η οποία για μία ακόμα φορά δεν είχε τον βασικό play maker της νέας σεζόν (Μάικ Γκριν), αλλά και τον βασικό shooting guard της (Μάνι Χάρις) απέδειξε πως έχει τον τρόπο να πηγαίνει το παιχνίδι της σε υψηλό ρυθμό. Οι 78 πόντοι που έβαλε κόντρα στη ρωσική ομάδα «μιλούν» από μόνοι τους. Κι ας είχε απουσίες ο Δημήτρης Ιτούδης, μιας και έλειπε το… μισό ρόστερ σχεδόν.

Η ΑΕΚ έδειξε για ένα ακόμα παιχνίδι πως δουλεύει με τρόπο μεθοδικό σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού, δίνοντας μεγάλη έμφαση στην άμυνα. Ήταν χαρακτηριστικό πως σε πολλές «μάχες» για τα ριμπάουντ πήγαιναν 2 και 3 παίκτες για να πάρουν την υπό διεκδίκηση μπάλα και να δημιουργήσουν καταστάσεις.

Την ίδια στιγμή, η Ένωση είχε πλουραλισμό στην επίθεση, για ένα ακόμα παιχνίδι, δείχνοντας πως αυτό θα είναι ένα από τα ατού της τη νέα σεζόν. Σάκοτα 14, Μαυροειδής 13 και Λαρεντζάκης 11 πόντοι. Αυτοί ήταν οι τρεις πρώτοι σκόρερ, όμως σημαντικές βοήθειες έδωσαν οι Ελόνου (8π.), Τσαλμπούρης (8π.), Τζέιμς (7π.), αλλά και ο Βασίλης Ξανθόπουλος, που μέτρησε 6 πόντους, οι οποίοι ήρθαν από κλεψίματα, πιέζοντας σημαντικά τη μπάλα!

Τη νέα σεζόν η ΑΕΚ προσπαθεί να «φτιάξει» το παιχνίδι της μέσα από την πίεση στην άμυνα και αυτό της δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο επιθετικό κομμάτι. Αυτό που έχει σημασία, ωστόσο, είναι πως βγαίνει η δουλειά των προπονήσεων όλο και περισσότερο, παιχνίδι με το παιχνίδι, με την Ένωση να κάνει σημαντικά βήματα προόδου, όσο κυλά η προετοιμασία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X