Ανανέωση συνεργασίας της ΑΕΚ με την DELL EMC

Ανανέωση συνεργασίας της ΑΕΚ με την DELL EMC
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγικής της συνεργασίας και με την Dell EMC, η οποία και θα αποτελεί «Επίσημο Υποστηρικτή» του συλλόγου για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018.

Με αφορμή τη ανανέωση της συνεργασίας για 3η συνεχόμενη χρονιά, η κα Μαρία Οικονομίδου, Country Manager Greece, Cyprus & Malta της Dell EMC δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που η Dell EMC ανανεώνει την χορηγική συνεργασία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ, έναν από τους πιο ιστορικούς και ένδοξους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Ελλάδας, με αθλητικό πνεύμα που αντανακλά αγωνιστικότητα, επιμονή και πιο πολύ πάθος από ποτέ για την κατάκτηση της κορυφής. Η Dell EMC μοιράζεται την ίδια επιδίωξη στο στόχο της να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα, λύσεις τεχνολογίας και παγκόσμιας κλάσης υποστήριξη που τους επιτρέπουν να επιτύχουν περισσότερα».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε:

«Ανανεώνουμε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν την συνεργασία μας με την DELL EMC, υλοποιώντας έτσι στο ακέραιο την εμπορική στρατηγική μας με κύριο στόχο τις μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες ηγέτιδες στις αγορές τους.  Η εμπιστοσύνη της DELL EMC μας χαροποιεί ιδιαίτερα και επιβραβεύει τις προσπάθειες μας σε όλα τα επίπεδα, εντός και εκτός γηπέδων!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X