Μοντέλα: «Θα κάνει καλό στη Μίλαν η ήττα από τη Λάτσιο»

Μοντέλα: «Θα κάνει καλό στη Μίλαν η ήττα από τη Λάτσιο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μίλαν γνώρισε τη συντριβή με 4-1 από τη Λάτσιο, ωστόσο ο Βιτσέντζο Μοντέλα, τόνισε ότι η ήττα αυτή θα κάνει καλό στην ομάδα του εν όψει της συνέχειας.

Ο προπονητής των ροσονέρι» δήλωσε: «Είναι μια κακή ήττα, από την οποία προκύπτουν πολλά αρνητικά πράγματα. Η ομάδα δεν είχε την ψυχική αντίδραση, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε ξεχωριστά, σύνδρομο που θα χρειαστεί αν ξεπεράσουμε και να γίνουμε ομάδα. Η Λάτσιο είναι μπροστά μας στον τομέα αυτό θέα, και το απέδειξε».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Για μια νέα ομάδα σαν τη δική μας υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Το αποτέλεσμα είναι ίσως πολύ σοβαρό, αλλά είναι μια ήττα, που θα μας κάνει καλό,  θα  μας εξισορροπήσει. Έχουμε μπροστά μας τα επόμενα παιχνίδια για να φανεί αυτό. Αν η άμυνα δεν λειτουργεί είναι σφάλμα όλων όχι του Μπονούτσι. Όλη η ομάδα δεν μου άρεσε, όπως δεν έκανα και εγώ τις καλύτερες επιλογές. Η κριτική θα λειτουργήσει ως ένα περαιτέρω κίνητρο, κυρίως για τον Λέο. Την Πέμπτη στη Βιέννη, κόντρα στην Αούστρια, σκοπεύω να παίξω με τρεις στην άμυνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X