Τον θέλατε πίσω, ο «Λύμπε» είναι εδώ

Τον θέλατε πίσω, ο «Λύμπε» είναι εδώ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια μεγάλη επιστροφή είχε η ΑΕΚ με την επανένταξη του Νίκου Λυμπερόπουλου στην ομάδα. Ο «Λύμπε» ήρθε ξανά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή και αυτό αντιμετωπίστηκε με θετικό πρόσημο από τον κόσμο, όπως κατέγραψε η «Ενωσίτικη κάλπη». Εστω και με βραχεία κεφαλή (ποσοστό 37%), αναδείξατε ως δημοφιλέστερη επιλογή τη θετική επιστροφή, υπό την προϋπόθεση πως θα έχει ξεκάθαρο ρόλο για να μπορεί να προσφέρει.

Πιο επιφυλακτικό αποδείχθηκε το 34%, που αντιμετώπισε την επιστροφή Λυμπερόπουλου ως ανακύκλωση ίδιων προσώπων, υποστηρίζοντας πως η ΑΕΚ θα πρέπει να βρει τεχνοκρατικές λύσεις. Το 19% έδειξε ενθουσιασμό, θεωρώντας πως πρόκειται για σούπερ κίνηση, καθώς η ομάδα χρειάζεται προσωπικότητες σαν τον «Λύμπε», ενώ στο 10% έφτασαν εκείνοι που υποστήριξαν πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή που θα δυναμώσει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X