Το πρόγραμμα είχε κλασικά… Σάββα

Σάββας στον... κόσμο του: "Περιμένουν να γίνει καλά ο Μάνταλος για να παίξουμε;"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φυσικά μετά την απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην μιλήσει σε κάμερες και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών με δηλώσεις του στη Nova βάζοντας στο «στόχαστρο» τον διαιτητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να σας πω ότι ο πρόεδρος προηγουμένως τα είπε χύμα και με κάλυψε πλήρως, αλλά εγώ θα συμπληρώσω ορισμένα πράγματα για τη διαιτησία των κυρίων αυτών. Είδατε ότι χάλασε ο κόσμος όλη την εβδομάδα στις εφημερίδες, εγώ έχω 1,5 χρόνο που μιλάω γι’ αυτά τα συγκεκριμένα άτομα. Δεν ακούει κανένας, υπ’ ευθύνη τους, τους βάλανε σήμερα και εγώ δε μιλάω ποτέ άμα δε διαμορφώνει αποτέλεσμα μια απόφαση του διαιτητή.

Το πέναλτι, λοιπόν, στο πρώτο ημίχρονο του Λισγάρα ήταν 1000% πέναλτι και αποβολή και ο συγκεκριμένος παίκτης από ελεγχόμενη θέση ισοφάρισε κιόλας. Το δε γκολ του Εμενίκε είναι καθαρότατο για μένα γιατί δεν απλώνει το χέρι του, δεν κάνει τίποτα το παράνομο. Είναι ντροπή αυτά, σας επαναλαμβάνω μιλάω για φάσεις που διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος ότι και να κάνουν οι διαιτητές.

Κάθε μέρα λένε ότι θα μιλήσουν και θα κάνουν και θα δείξουν. Δε μιλάς. Τα αποτελέσματα της διαιτησίας σου δείχνουν ποιος είσαι κι αν έχεις έρθει με σκοπό ή όχι και έχω πει ότι δε θα παραδεχθώ ποτέ ανθρώπινο λάθος σε φάσεις που ο Ολυμπιακός βάζει κανονικό γκολ κι όπως και να φάει κλπ. Εγώ αυτές τις φάσεις θεωρώ ύποπτες και ίσως και κατευθυνόμενες. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία. Τα έχω πει για τους συγκεκριμένους κυρίους, είδατε στο 10ο λεπτό επίθεση του Ολυμπιακού με δύο επιθετικούς μόνους τους και σηκώνει ο λάισμαν τη σημαία, την οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να τη σηκώσει.

Φταίμε εμείς σήμερα γιατί η ουσία είναι ότι ένα παιχνίδι 5-0 ήρθε τελικά 1-1 γιατί τα είδατε πόσα γκολ έχασε ο Ολυμπιακός και τι μπάλα έπαιξε στο πρώτο ημίχρονο. Και η μπάλα πάντα τιμωρεί. Αλλά δεν έχουν δικαίωμα εκτός από την μπάλα κανένας άλλος να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό. Ειδικά αυτοί που διευθύνουν τους αγώνες. Κανένας μα κανένας. Και θα είμαι απόλυτος σ’ αυτό το πράγμα. Ειλικρινά σας λέω ντρέπομαι για λογαριασμό τους. Μόνο ότι τους ξαναβάλανε ύστερα από 1,5 χρόνο φτάνει.

Τώρα θα πούμε για την Τρίτη. Επαναλαμβάνω και πάλι ότι ο πρόεδρος τα είπε καταπληκτικά και λίγα τους είπε. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που έφερε το Χάρβαρντ εδώ πέρα, αναβαθμίζει το ποδόσφαιρο, ανεβάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο παντού, έφερε τη UNICEF, δηλαδή τι δεν έχει κάνει αυτός ο πρόεδρος για να αναβαθμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να ακουστεί η ομάδα στο εξωτερικό; Τι δεν έχει κάνει; Έχει κάνει τα πάντα. Λοιπόν, αυτά δεν τα αναγνωρίζουν, ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και αυτό φαίνεται καθαρά. Χάρισε ο Καρεμπέ τη φανέλα του Ολυμπιακού στον πρόεδρο της Γαλλίας με το νούμερο του, ο δε πρόεδρος αυτός επειδή έχει λατρεία με το ποδόσφαιρο κάνει κάθε εβδομάδα μία κανονική προπόνηση ποδοσφαιριστή με τη Μαρσέιγ. Σκεφτείτε τι τιμή είναι για το ελληνικό ποδόσφαιρο που ασπάστηκε τη φανέλα του Ολυμπιακού και το έδειξαν παγκοσμίως, όπως έδειξαν παγκοσμίως και το Χάρβαρντ κι όλα αυτά τα μεγαλεία, τα οποία άλλοι δεν τα αντιλαμβάνονται. Έχουν στενά μυαλά κι αυτό είναι το μεγαλύτερο δυστύχημα για την Ελλάδα.

Έμαθα ότι στη Θεσσαλονίκη ειπώθηκαν κάποια πράγματα, τα οποία δε θέλω να τα πιστεύω και ούτε θέλω να ασχολούμαι με τέτοια πράγματα. Θα τους βγούνε μπροστά τους όσοι τα έκαναν και όσοι τα είπαν, σίγουρο αυτό γιατί ο Ολυμπιακός έχει 5 εκατομμύρια φιλάθλους. Να το βάλουν βαθιά στο μυαλό τους ότι δεν είμαστε από τις ομάδες που θα το βάλουμε κάτω, έχουμε ομαδάρα. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη, δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους διαιτητές, ούτε με το αποτέλεσμα. Η Ξάνθη έπαιξε την μπάλα της και καλά έκανε και μπράβο της.

Θέλω να σας πω ότι οι 5 εκατομμύρια φίλαθλοι του Ολυμπιακού βράζουν. Εγώ το εκλαμβάνω κάθε μέρα αυτό το σήμα. Και είδατε ότι και σήμερα κατορθώσαμε με τιτάνιες δυνάμεις να συγκρατήσουμε 1.500 άτομα και δεν έγινε το παραμικρό. Τόσο πολύ προοδεύει ο Ολυμπιακός, που άλλοι σήμερα περίμεναν ότι ο Ολυμπιακός θα έτρωγε καμιά τιμωρία, ώστε στο ματς με τον ΠΑΟΚ να παίξει με κενές τις κερκίδες. Αυτά όλα είναι προσχεδιασμένα, προσέξτε τι σας λέω. Συγχαρητήρια στους φιλάθλους μας αυτούς, να μας συγχωρήσουν που ήρθαμε ισοπαλία, μπάλα είναι, η Ξάνθη είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν έχουμε κανένα παράπονο από την Ξάνθη, απ’ το συμβούλιό της, από κανέναν.

Ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει, αλλά να βάλουν μυαλό όσο είναι καιρός γιατί οδηγούν το ποδόσφαιρο στην καταστροφή και θα ξαναδείτε πάλι μαχαιριές σαν τον Βόλο. Αυτά είχα να σας πω και ας τα λάβουν σοβαρά υπόψιν τους γιατί ξεχείλισε πια το ποτήρι. Με τη διαιτησία δε θα το πάρει κανείς κι αυτό σας το υπόσχομαι εγώ προσωπικά. Το παιχνίδι θα παίζεται μέσα στο γήπεδο 50%-50% κι όταν υπάρχουν οι φάσεις, θα τις δείχνουμε, δε θα κρυβόμαστε. Η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα, στην Πνύκα το μέρος της δημοκρατίας εδώ και χιλιάδες χρόνια πήγε ο πρόεδρος της Γαλλίας και μίλησε σε όλο τον κόσμο και δεν εννοώ κανένας να βγάζει νόμους και διάφορα άλλα παιχνίδια, ώστε να κόβουν αυτά που θέλει πει ο οποιοσδήποτε Έλληνας. Αυτά να τα ξεχάσουν.

Η δημοκρατία είναι να πει ο καθένας τη γνώμη του ελεύθερα και τίποτα άλλο. Αυτή είναι η Ελλάδα, αυτό μας έδειξαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι κι αυτό θα ακολουθήσει ο Ολυμπιακός».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X