«Κλειδί» το... γρήγορο και εύκολο γκολ

«Κλειδί» το... γρήγορο και εύκολο γκολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αυριανή αντίπαλος της ΑΕΚ είναι δεδομένα χαμηλής δυναμικότητας και πρέπει στην Ενωση να το κάνουν να… φανεί και στο χορτάρι.

Η Λάρισα με ρόστερ που δύσκολα μπορεί να σταθεί στην Super League πρέπει για την ΑΕΚ του πρωταθλητισμού να είναι εύκολος αντίπαλος το απόγευμα (18:15) της Κυριακής στο άδειο ΟΑΚΑ και γρήγορα να «καθαρίσει» το παιχνίδι.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αναζητά και έχει παρουσιάσει δυσκολία στο εύκολο γκολ. Ο Λιβάγια δεν έχει φορμαριστεί, ο Κλωναρίδης δεν έχει βρει τον εαυτό του, ο Αραούχο… δεν έχει προλάβει να παίξει, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος τώρα επιστρέφει από την τιμωρία του.

Έτσι με αυτά τα δεδομένα ο Ισπανός προπονητής θέλει αύριο το γρήγορο και εύκολο γκολ. Για να κάνει η ΑΕΚ την ζωή της εύκολη και να καταφέρει να πάρει ένα άνετο τρίποντο, για να μπορεί να κάνει και διαχείριση ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Ριέκα στην Κροατία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X