Υποψήφιος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Παντελής Καφές

Υποψήφιος για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Παντελής Καφές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η…μετάγγιση νέου αίματος στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι πολύ πιθανόν να μην σταματήσει στον Δημήτρη Σαραϊδάρη μεσούσης της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αλλά να υπάρξει οσονούπω και νέα άφιξη.

Ποιος θα μπορούσε να΄ναι ο επόμενος που θα φορέσει το κοστούμι του «Δικεφάλου του Βορρά» και θα προστεθεί στο τιμ των συνεργατών της ΠΑΕ;… Και το όνομα αυτού, Παντελής Καφές.

Το Marca – SL.gr… συνέλαβε προ ημερών τον παλαίμαχο παίκτη να τα λέει – πέριξ της Τούμπας – με τον υπεύθυνο λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος Παντελή Κωνσταντινίδη. Μάλιστα συν τω χρόνω στο ίδιο τραπέζι έκατσε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Παρεμπιπτόντως, ο ένας εκ των δύο εκπροσώπων (Καρύδας – Φούγιας) του Ρουμάνο τεχνικού, διατηρεί βελούδινες σχέσεις και είχε πελάτη τον Καφέ, τα χρόνια που ο τελευταίος κυκλοφορούσε με τα εξάταπα και το σορτσάκι στα γήπεδα.

Όλα αυτά φυσικά και δεν φτάνουν από μόνα τους για να στείλουν τον Καφέ με «φύλλο πορείας» στον ΠΑΟΚ. Ελα όμως που πίσω από τον καπνό του ραντεβού που προαναφέραμε – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Marca – SL.gr – υπάρχει και φωτιά!

Σε κάθε περίπτωση βεβαίως απαιτείται το «πράσινο φως» του Ιβάν Σαββίδη, αν κι εφόσον πέσει επισήμως στο τραπέζι θέμα επιστροφής του Καφέ στο «Δικέφαλο του Βορρά».

Πηγή: Marca-SL

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X