Και η ΑΕΚ, Θωμά, θα σε λατρεύει για πάντα σαν ΘΕΟ της!

Και η ΑΕΚ, Θωμά, θα σε λατρεύει για πάντα σαν ΘΕΟ της!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θα σας αγαπώ για πάντα», είπε ο μοναδικός Θ(ε)ωμάς όλων των «Ενωσιτών», κλείνοντας απόψε, την ομιλία του, όντας εμφανώς φορτισμένος και συγκινημένος. Και η ΑΕΚ και ο κόσμος της, θα σε λατρεύουν για πάντα σαν Θεό τους, είναι μια απάντηση που δεν δόθηκε από κανέναν, αλλά και που δεν χρειάζεται να δοθεί. Έτσι, γιατί πολύ απλά, αυτή είναι η αλήθεια.

Όπως ο Όμηρος δεν χρειάστηκε να κάνει καμία περιγραφή για να μας αιτιολογήσει για ποιο λόγο η Ελένη ήταν Ωραία, έτσι και η λατρεία που ένιωσε, νιώθει και θα νιώθει για πάντα, ο κόσμος της ΑΕΚ για τον Θωμά Μαύρο, δεν χρειάζεται να αιτιολογηθεί. Η απάντηση άλλωστε δόθηκε πριν από δεκαετίες, με το πιο απλό και συνάμα θεϊκό σύνθημα όλων των εποχών: Ποιος, ποιος, ποιος; Ο Μαύρος ο Θεός!

Ήταν μια λιτή, αλλά και υπέροχη βραδιά η αποψινή. Η βραδιά του Θωμά. Η βραδιά του κορυφαίου. Η βραδιά εκείνου, που με το πάθος του, αλλά και τώρα πια με το υπέροχο βιβλίο του, θα δείχνει πάντα το δρόμο. Το δρόμο στα μικρά παιδάκια που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ασχοληθούν με αυτό. Το δρόμο σε κάθε παίκτη που φορά ή θα φορέσει κάποια στιγμή, τη φανέλα της ΑΕΚ. Το δρόμο της καρδιάς, του συναισθήματος, του ήθους.

Αποτελεί μεγάλη μου τιμή αλλά και τύχη, που τον γνωρίζω προσωπικά. Αποτελεί μεγάλη μου  χαρά, που στο σπίτι μου, έχουν περίοπτη θέση οι φωτογραφίες από συνεντεύξεις μαζί του, στα πρώτα μου χρόνια στο επάγγελμα.

Μα ποτέ δεν θα ξεχάσω, μια βραδιά πριν από κάποια χρόνια, που καθίσαμε για ώρες πολλές, μέχρι τα ξημερώματα, στο μαγαζί που διατηρούσε τότε στον Άλιμο, πίνοντας κρασί κι ακούγοντας ιστορίες μαγικές, σαν αυτές που περιγράφει στο βιβλίο του. Δεν υπάρχουν και δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Μόνο συναισθήματα. Θωμά, σε αγαπάμε κι εμείς και πάντα θα σε αγαπάμε!

Υ.Γ.: Τα περάσαμε, τα ξέρουμε, μπορούμε να καταλάβουμε. Αλλά και να μην τα είχαμε περάσει, πάλι θα ήταν πολύ πικρό και θλιβερό για ένα ιστορικό σωματείο σαν τον Ηρακλή, που συνεχίζει να βιώνει ένα δράμα δίχως τέλος, που ίσως τώρα – το απεύχομαι με όλη μου την καρδιά – να είναι στην κορύφωσή του. Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα για ποιο λόγο προέκυψε κάποια στιγμή, μια υπερβολικά εχθρική αντιμετώπιση μερίδας κόσμου του προς την ΑΕΚ, αλλά αυτό δεν αναιρεί το πόσο άδικο είναι για το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης, αυτό που περνάει. Και μακάρι να βρει λύση…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X