«Φτιαγμένος» ο Αραούχο, οδηγός για τη νέα ΑΕΚ

O «Τσίνο» και πάλι στα Σπάτα! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός αναλυτής, για να κατανοήσει τη σημασία της παρουσίας του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ. Αυτό που καταγράφεται ρεπορταζιακά αυτές τις μέρες όμως – μέσα και από τη σημερινή Ωρα των σπορ – είναι η τρομερή διάθεση του Αργεντινού άσου για να μπει και να παίξει ποδόσφαιρο με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Αραούχο είναι «φτιαγμένος», αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως με τη διάθεση του, συμπαρασύρει όλη την ομάδα και αποτελεί οδηγό για τη συνέχεια.

Ο Αραούχο ήρθε στην Αθήνα έχοντας πρόβλημα τραυματισμού από αιμάτωμα στο πόδι, για το οποίο μάλιστα είχε χάσει τις τελευταίες προπονήσεις στη Λας Πάλμας. Σύμφωνα με όσα είχαν προγραμματιστεί αρχικά, ο σούπερ σταρ της ΑΕΚ έπρεπε να επιστρέψει στην Ισπανία το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να τακτοποιήσει εκκρεμότητες και να φέρει τα πράγματά του. Ωστόσο, με δεδομένο και το διήμερο ρεπό για το Σαββατοκύριακο, αυτό μείωνε στο ελάχιστο τις πιθανότητες να είναι ο Αραούχο στην αποστολή του κυριακάτικου ματς με τη Λάρισα.

Ετσι, ο Αραούχο έφερε τούμπα τα πάντα. Εμεινε στην Αθήνα και όλο το περασμένο τριήμερο δούλεψε εντατικά με τον φυσιοθεραπευτή της ΑΕΚ, Γιάννη Σταθά, προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Ο στόχος ήταν να μπει άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς υπό τις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ. Ο Αραούχο σφύζει από επιθυμία και κέφι να παίξει και αυτό αποτελεί σημείο αναφοράς για όλη την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X