Ανανεώνει με τη Μίλαν ο Σούσο

Ανανεώνει με τη Μίλαν ο Σούσο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Μίλαν είναι ο Σούσο, το οποίο θα προβλέπει αυξημένες οικονομικές απολαβές. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα φτάνουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Οι εκπρόσωποι του παίκτη θα έχουν επαφές με τους Μάρκο Φασόνε και Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Ο Σούσο μετράει μέχρι στιγμής δυο γκολ και πέντε ασίστ σε ισάριθμους αγώνες των «ροσονέρι».

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους 17 διεθνείς που έχει στο ρόστερ της η Μίλαν. Η ιταλική ομάδα κατάφερε με δημιουργήσει νέο ρεκόρ διεθνών παικτών. Οι υπόλοιποι διεθνείς είναι οι Τζιανλουίτζι Ντοναρούμε, Αντρέα Κόντι, Ρικάρντο Μοντολίβο, Αντρέα Μπονούτσι, Αντρέ Σίλβα, Κριστιάν Ζαπάτα, Ρικάρντο Ροντρίγκες, Χακάν Τσαλχάνογλου, Φρανκ Κεσί, Νίκολα Κάλινιτς, Λούκας Μπίγλια, Γκουστάβο Γκόμεζ, Μάνουελ Λοκατέλι, Νταβίντ Καλάμπρια, Πάτρικ Κατρόν και Ματέο Γκάμπια.

Πηγή: Novasports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X