Ασταμάτητος Γαλανόπουλος -Πάλι γκολ με την Ελπίδων

Ασταμάτητος Γαλανόπουλος -Πάλι γκολ με την Ελπίδων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πεντάρα η Εθνική Ελπίδων με Κώστα Γαλανόπουλο ξανά στους… σκόρερ!

Ο αμυντικός μέσος της ΑΕΚ βρήκε πάλι δίχτυα καθώς άνοιξε τον δρόμο για την νίκη.

Ετσι, τους έξι βαθμούς έφθασε η «γαλανόλευκη» του Αντώνη Νικοπολίδη στα προκριματικά του EURO U-21, επικρατώντας 5-1 της Μολδαβίας στο Περιστέρι και σε συνδυασμό με το 2-0 επί της Λευκορωσίας στην πρεμιέρας συνέχισε με το απόλυτο στον όμιλό της.

Κώστας Γαλανόπουλος και ο Ευθύμης Κουλούρης (έβαλε 2) έδειξαν και πάλι τον δρόμο προς τη νίκη με τα γκολ τους και ενώ είχαν πετύχει τα τέρματα της Εθνικής στην πρεμιέρα. Ο μέσος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο έβδομο λεπτό και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 34’ με τον Καράρους. Λίγο πριν την ανάπαυλα ο φορ του ΠΑΟΚ έδωσε προβάδισμα στην Ελλάδα και την έστειλε με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια και στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Λημνιός έκανε το 3-1. Στο 57’ ο Κουλούρης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του και στο 78’ ο Θανάσης Ανδρούτσος του Ολυμπιακού έβαλε το κερασάκι στην τούρτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X