Στο «AEK FC Network Academy» και η ΑΕΚατσαμπά

Δεύτερο σεμινάριο του δικτύου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία πολύ σημαντική και… ιστορική συμφωνία ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της ακαδημίας της ΑΕΚατσαμπά, οι οποίοι όπως έγινε γνωστό, συμφώνησαν με την ΠΑΕ ΑΕΚ και εντάχθηκαν στο «AEK FC Network Academy»!

Η ακαδημία της ΑΕΚατσαμπά έχει εξασφαλίσει τη συνεργασία της με την ακαδημία της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνεργασία αυτή θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες. Στο παρελθόν, στο «AEK FC Network Academy» από το Ηράκλειο, μετείχε η ακαδημία του Αθλόπολις, η οποία όμως τους τελευταίους μήνες έχει αποχωρήσει και τη θέση της παίρνει η «κιτρινόμαυρη» ακαδημία.

Η ανακοίνωση-ενημέρωση των ανθρώπων της ΑΕΚατσαμπά, αναφέρει: «Η διοίκηση της ακαδημίας της ΑΕΚατσαμπά ανακοινώνει την συμφωνία της με την ΠΑΕ ΑΕΚ για την ένταξη της στο «AEK FC Network Academy». Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, με νέα ανακοίνωση μας…».

Πηγή: Gransdsport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X