Μια (δύσκολη) βραδιά με την Αλεξάνδρεια (VIDEO)

Μια (δύσκολη) βραδιά με την Αλεξάνδρεια (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο άκουσμα της λέξης Αλεξάνδρεια, το μυαλό όλων πηγαίνει στις πόλεις που έχτιζε ανά τον κόσμο ο Μέγας Αλέξανδρος, με τη σημαντικότερη όλων να παραμένει στην Αίγυπτο και να συγκεντρώνει πολλούς Ελληνες. Για τους ποδοσφαιρικά ψαγμένους, η Αλεξάνδρεια είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε να αγωνίζεται ο μεγάλος Βασίλης Τσιάρτας, πριν κάνει την τεράστια καριέρα του. Αλλά στην ΑΕΚ τη γνώρισαν – και με σοκαριστικό τρόπο μάλιστα – μια μέρα σαν σήμερα του 1989.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, είχε κατακτήσει λίγες ημέρες νωρίτερα και το Σούπερ Καπ επικρατώντας στα πέναλτι του Παναθηναϊκού με 6-5 και η ψυχολογία ήταν στα ύψη. Ετσι, όλοι περίμεναν εύκολη νίκη στο ματς του κυπέλλου (για φάση ομίλων, όπου περιλαμβάνονταν ακόμα Παναργειακός, Αναγέννηση Καρδίτσας και Αναγέννηση Αρτας) με αντίπαλο την άσημη Αλεξάνδρεια. Ο Μπάγεβιτς είχε κάνει αρκετές αλλαγές, αλλά η ζημιά έγινε.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε από νωρίς στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με πέναλτι που κέρδισε ο Σαββίδης και αξιοποίησε ο Οκόνσκι. Φαινόταν πως είχε καθαρίσει το ματς, αλλά στο 84’ ο Παπαδημητρίου βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή και έκανε τη ζημιά. Βέβαια, παρά τη σοκαριστική ισοπαλία, η ΑΕΚ έκανε μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς (μονές αναμετρήσεις) και πήρε την πρόκριση, για να αποκλειστεί στον επόμενο γύρο από τον Ιωνικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X