Ενας χαφ για όλες τις δουλειές

Ενας χαφ για όλες τις δουλειές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Κονέ, καθώς απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Ιταλία και κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ολοκλήρωσε τις επαφές με την Ουντινέζε για τον δανεισμό του στην Ενωση. Αλλωστε, η ιταλική ομάδα έχει λόγο, δεδομένου πως θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Κονέ (ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ καθαρά ετησίως) με την ΑΕΚ να δαπανά 250.000 ευρώ.

Το θέμα του Κονέ απασχόλησε την ΑΕΚ σχεδόν από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου. Στην Ενωση υπάρχει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του 30χρονου χαφ, που εξελίχθηκε από άγουρο ταλέντο, σε ολοκληρωμένο παίκτη έπειτα από επταετή παρουσία στο Καμπιονάτο. Παίκτης που μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια ως δεύτερος αμυντικός χαφ (με δημιουργικές ικανότητες) ή ακόμα και ως δεκάρι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το σημαντικό είναι πως πέραν της επιθυμίας της ΑΕΚ, ακόμα μεγαλύτερη διάθεση για να υπάρξει αυτό το ντιλ, υπήρξε από την πλευρά του παίκτη. Βλέπετε, ο Κονέ ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ και είναι χαρακτηριστικό, πως ολοκλήρωσε σχεδόν μόνος του κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας. Απλά, έπρεπε να ωριμάσουν οι συνθήκες και στο φινάλε των μεταγραφών επιτυγχάνεται συμφέρουσα συμφωνία με την Ουντινέζε, προκειμένου να «αδειάσουν» οι Ιταλοί από το ρόστερ τους τον παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X