Προχωρά και για στόπερ η ΑΕΚ, οι Κολομβιανοί στέλνουν Κουέστα

Προχωρά και για στόπερ η ΑΕΚ, οι Κολομβιανοί στέλνουν Κουέστα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα Αραούχο «καίει» την ΑΕΚ, αλλά μαζί προχωρά και το ζήτημα του στόπερ. Η απόφαση για ενίσχυση με παίκτη που θα μπορεί να παίξει εκεί, αλλά και ιδανικά ως εξάρι (κάτι που μπορεί να κάνει βέβαια και ο Τζανετόπουλος) είναι ειλημμένη και μένει να πάρει σειρά μετά τον Αργεντινό. Όπως ενημερωθήκατε από το enwsi.gr, στην ΑΕΚ υπάρχει η λύση με παίκτη που θα μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις, βρίσκεται στη λίστα ο Ντάγκλας, ενώ δεν έχει κλείσει οριστικά και το θέμα Κοσάνοβιτς.

Στην Κολομβία πάντως, εμπλέκουν την ΑΕΚ με την περίπτωση του Κάρλος Κουέστα. Ο 18χρονος αμυντικός της Νασιονάλ, θεωρείται από τα σπουδαιότερα ταλέντα στην πατρίδα του και ήδη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών σημαντικών ευρωπαϊκών κλαμπ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθιερώθηκε από πέρυσι στην πρωταθλήτρια Νασιονάλ κάνοντας 12 συμμετοχές, ενώ φέτος έχει παίξει ήδη σε 15 ματς. Στην ΑΕΚ πάντως φαίνεται πως ψάχνουν κάτι πιο έτοιμο για μια τέτοια θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X