6-8 εβδομάδες η απουσία του Τσιγκρίνσκι

6-8 εβδομάδες η απουσία του Τσιγκρίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός Ελλάδας αποφάσισε τελικά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να λύσει το πρόβλημα με το χέρι του. Ο Ουκρανός άσος έπαιζε με έντονους πόνους όλη αυτήν την περίοδο, αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε. Τώρα, ζήτησε – και βέβαια έγινε αμέσως δεκτό – να μεταβεί στην Ιταλία και σε ειδικό κέντρο στη Ρώμη, προκειμένου να αποκατασταθεί οριστικά το πρόβλημα στο χέρι του.

Πριν λάβει την οριστική του απόφαση, συνομίλησε με αρκετούς συμπατριώτες του που έχουν κάνει επέμβαση και πείστηκε πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Το σημαντικό πλέον αφορά τον χρόνο αποθεραπείας του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τις ακτινογραφίες, θα χρειαστεί διάστημα 6-8 εβδομάδων. Βέβαια, οριστικά συμπεράσματα θα προκύψουν μετά την επέμβαση. Ο Τσιγκρίνσκι αυτήν τη φορά θα βάλει γύψο και όχι νάρθηκα, αλλά υπάρχει αγωνία για την κατάσταση που θα βρίσκεται το κόκκαλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X