Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για το ματς με την ΑΕΚ

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ καλούν τον κόσμο στο γήπεδο για το ματς με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση-κάλεσμα εν όψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα. Συγκεκριμένα ο σύνδεσμος Azzura Familia, καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι του Πανηπειρωτικού.

Τήν Κυριακή 21:30 το βράδυ,υποδεχόμαστε όλοι μαζί τόν Αγιαξ τής Ηπείρου,για τήν πρώτη σέντρα της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν στό σπίτι του.Η πόλη θα ντυθεί ξανά στα κυανόλευκα από το πρωί τής Κυριακής.Νέα χρονιά,νέα όνειρα.Ονειρα που μόνο με τήν δύναμη όλων μας θα γίνουν χρυσές σελίδες στήν ιστορία του Πανηπειρωτικού.Πάμε όλοι μαζί να ξανακάνουμε το Ζωσιμάδες τό κάστρο που όλοι τρέμανε,να κάνουμε το Ζωσιμάδες την αιτία που οι νέες γενιές θα γίνονται πιστοί όπαδοι του Αγιαξ.Γεμάτο Ζωσιμάδες σημαίνει πανίσχυρος ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ,γεμάτο Ζωσιμάδες σημαίνει φόβητρο για κάθε αντίπαλο.Δίνουμε ΟΛΟΙ ραντεβού στήν ΘΥΡΑ 10 και αφήνουμε μόνο μια υποσχεση,ΘΑ ΤΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ .

Υ.Γ.1 Πρίν τόν αγώνα περνάμε όλοι μπροστά από τα εκδοτήρια του σταδίου και αγοράζουμε τήν κάρτα διαρκείας(οικονομικής ενίσχυσης) για το τμήμα μπάσκετ του γυναικείου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.Γινόμαστε και εμείς μέρος της μεγάλης προσπάθειας για τήν άνοδο των κοριτσιών και στηρίζουμε ενα κομμάτι που διοικούν και τρέχουν δικά μας παιδιά,παιδιά απο τον πυρήνα τής κερκίδας μας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ

AZZURRA FAMILIA CLUB IOANNINA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X