50-50 για το μέλλον του Αλμέϊδα

Υπό κανονικές συνθήκες, ειδικά μετά και την αποβολή του την περασμένη Κυριακή, ο Ούγκο Αλμέϊδα θα μετρούσε τις τελευταίες ώρες του στην ΑΕΚ. Ηδη, εδώ και μέρες είχαν ξεκινήσει οι επαφές με τους εκπροσώπους του για να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει λύση της συνεργασίας. Ωστόσο, αυτήν τη στιγμή τα πράγματα είναι στο 50-50. Δίχως αυτό να συσχετίζεται με την απόκτηση του Αραούχο ή άλλου επιθετικού, υπάρχουν ακόμα στοιχεία που προβληματίζουν.

Τα ματς με τον Παναιτωλικό και την Μπριζ, αποτέλεσαν καθρέπτη της εκτίμησης που υπάρχει για τον Αλμέϊδα από τους συμπαίκτες του και τον κόσμο. Όταν σκόραρε την Κυριακή, έπεσαν πάνω όλοι οι «κιτρινόμαυροι». Συνολικά, ο Αλμέϊδα χαίρει μεγάλης εκτίμησης στα αποδυτήρια, καθώς – δίκαια – θεωρείται τεράστια προσωπικότητα. Εξίσου σημαντική, η αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο την Πέμπτη. Ηταν ο μόνος παίκτης της ΑΕΚ που άκουσε το όνομα του να γίνεται σύνθημα στην εξέδρα και ο κόσμος να του εκδηλώνει την αγάπη του.

Ο Αλμέϊδα βοήθησε σημαντικά και την Πέμπτη. Με την εμπειρία του, τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, κέρδισε χρόνο, πήγε να σκοράρει. Είναι φανερό, πως δεν είναι πια το «τανκ» του παρελθόντος, αλλά παραμένει υπολογίσιμος. Το θέμα είναι, πως δεν μπορεί η ΑΕΚ να διαθέτει μισό εκατ. ευρώ για κάποιον παίκτη που μπορεί να είναι κατά κύριο λόγο εναλλακτική λύση. Ετσι, το θέμα παραμένει ανοιχτό, δίχως να συνδέεται κατά οποιοδήποτε τρόπο με τις κινήσεις για τον Αραούχο ή άλλο φορ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X