«Φουντώνουν» οι φήμες για Βράνιες, έτοιμη για στόπερ η ΑΕΚ

«Φουντώνουν» οι φήμες για Βράνιες, έτοιμη για στόπερ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Καπνός» που προήλθε από…φωτιά, φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δημοσιεύματα της περασμένης εβδομάδας που έφεραν την Κρίσταλ Πάλας να ενδιαφέρεται για τον Ογκνεν Βράνιες. Μπορεί σήμερα οι Βρετανοί να έφεραν τον Βράνιες ως τρίτη επιλογή της Πάλας, αλλά κάποιες μανατζερικές πηγές μάλιστα, επανέφεραν με ένταση το θέμα τις τελευταίες ώρες και υπάρχει εκτίμηση πως αποτελεί θέμα χρόνου η υποβολή επίσημης πρότασης στην ΑΕΚ για την παραχώρηση του Βόσνιου αμυντικού.

Από την ΑΕΚ επαναλαμβάνεται συνεχώς – και είναι αλήθεια – πως δεν υπάρχει καμία κρούση για τον Βράνιες. Ωστόσο, υπάρχει ετοιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε, ακόμα και αν δεν υπάρξει θέμα με τον Βράνιες, η ΑΕΚ ενδέχεται να μπει σε διαδικασία απόκτησης στόπερ, εφόσον ο Χιμένεθ αποφασίσει πως το 3-5-2 αποτελεί μια μόνιμη λύση για την ΑΕΚ, εντός και εκτός συνόρων.

Για το θέμα του Βράνιες, στην ΑΕΚ προφανώς και δεν θα έχουν πρόβλημα σε παραχώρηση, υπό τα κατάλληλα ανταλλάγματα. Διότι, εάν μπορεί να πωληθεί με 4-5 εκατ. ευρώ κάποιος παίκτης που αποκτήθηκε ως ελεύθερος και έχει συμβόλαιο που δεν υπερβαίνει τις 300.000, πρόκειται για εξαιρετικό ντιλ. Στην Ενωση περιμένουν τις εξελίξεις, αλλά υπάρχει ήδη έτοιμη λίστα με επιλογές κεντρικών αμυντικών για κάθε ενδεχόμενο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X