Σε αναμμένα κάρβουνα και ο Αραούχο

Ο δικός μας Αραούχο, ο άνθρωπος που μας... σήκωσε από την καρέκλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλες οι ενδείξεις τόσο από… Μαρούσι, όσο και από Ισπανία, οδηγούν στο συμπέρασμα πως παραμένει ορθάνοιχτη η υπόθεση της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο. Φυσικά για την ΑΕΚ δεν υπάρχει τίποτε άλλο, εκτός από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Όμως όλα τα σημάδια, δείχνουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλους του Αυγούστου, στο θέμα του Αραούχο. Τα ίδια… σημάδια έχει λάβει και ο ίδιος ο Αραούχο. Άλλωστε ο Αργεντινός φορ ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Επίσης ποτέ δεν έχει κλείσει τον δίαυλο επικοινωνίας με την Αθήνα. Άλλωστε και η ΑΕΚ φροντίζει όλο αυτό το διάστημα να ρίχνει νερό στον μύλο της επιθυμίας του Αργεντινού φορ να επιστρέψει. Εξάλλου αυτό θα είναι και ένα από τα μεγαλύτερα όπλα που θα έχει στην προσπάθεια που κάνει για το μεγάλο κόλπο.

Προφανώς και ο Αραούχο δεν είναι ικανοποιημένος απ’ όλα όσα έχουν γίνει στην Λας Πάλμας. Και ειδικά αν η ΑΕΚ βρεθεί στους ομίλους του Europa League, θα έχει και έναν λόγο παραπάνω να πιέσει για να επιστρέψει στα Σπάτα. Γενικώς ο Αραούχο είναι δεδομένο πως παρακολουθεί τις εξελίξεις, εισπράττει κλίμα και… σημάδια και φυσικά κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα. Εξάλλου είναι σημαντικό για το μέλλον του και την καριέρα του, όλο αυτό που θα γίνει ή δεν θα γίνει, μέχρι και τα τέλη του Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X