Το παίρνει πάνω του

Το παίρνει πάνω του
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει εδώ και μέρες για τον τρόπο που αντιμετώπιζε τα ματς της ΑΕΚ με την Μπριζ ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ισχυρός άνδρας της ημέρας είναι σταθερά και αμείωτα στο πλευρό προπονητή και παικτών και φροντίζει να λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Κυρίως όμως, να κατανοήσουν άπαντες μέσα στην ομάδα, πως αυτός ο στόχος είναι πολύ σημαντικός και πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί.

Ετσι, όπως σας είχαμε αναφέρει, ο Μελισσανίδης ήταν και χθες δίπλα στην ομάδα, παρακολουθώντας το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης στα Σπάτα. Ο «τίγρης» είναι τελειομανής, προσέχει και την τελευταία λεπτομέρεια και ξέρει, πως με την παρουσία του μπορεί να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Είναι εκεί, ώστε να στηρίζει τον Χιμένεθ και τους παίκτες, μολονότι κάποιες φορές αυτό δεν προκύπτει μέσω κάποιας ομιλίας.

Αποψη του Μελισσανίδη είναι πως μεγάλο μέρος για την επίτευξη ενός στόχου, προκύπτει από την ψυχολογία. Εκείνος έχει έναν μοναδικό, ιδιαίτερο τρόπο, να φτιάχνει τους παίκτες και να τους κάνει να πηγαίνουν «ντοπαρισμένοι» σε ματς τελικούς, όπως το αποψινό. Βέβαια, η παρουσία του είναι καταλυτική για να κλείνει και κάθε αγωνία ή ανησυχία που μπορεί να έχει ο Χιμένεθ, ώστε να είναι αποκλειστικά προσηλωμένος στο παιχνίδι και μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X