Δεδομένη η απόκτηση φορ για την ΑΕΚ, πρώτος στόχος ο Αραούχο

Αραούχο: «Μπορεί να ξαναγυρίσω, αλλά...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για να κατανοήσει κάποιος, πως για την ΑΕΚ αυτήν τη στιγμή όλοι ασχολούνται με τον αυριανό επαναληπτικό με την Μπριζ. Όχι άδικα, δεδομένου πως πρόκειται για καθοριστικό παιχνίδι, που θα κρίνει πολλά. Τα μεταγραφικά εύλογα έχουν περάσει σε δεύτερο επίπεδο και θα μπουν μπροστά από την Παρασκευή. Με μοναδικό δεδομένο που δεν διαπραγματεύεται, πως η ΑΕΚ θα πάρει έναν επιθετικό. Είτε αυτός θα είναι ο Αραούχο, είτε κάποιος από τις λύσεις που έχει στα χέρια του ο Μαϊστόροβιτς, όπως ο Κράβετς για τον οποίο ενημερωθήκατε.

Στην Ενωση υπάρχει ειλημμένη απόφαση να προχωρήσουν στη μεταγραφή επιθετικού, όποια και αν είναι η εξέλιξη του αυριανού επαναληπτικού. Όπως βέβαια, είναι ξεκάθαρο, πως θα υπάρξει μια τελική κίνηση προς τη Λας Πάλμας για την απόκτηση του Αραούχο, πιθανότατα ως δανεικού με οψιόν αγοράς. Αλλά ακόμα και αν τα εμπόδια για τη μεγάλη επιστροφή είναι αξεπέραστα, στην ΑΕΚ έχουν καταρτίσει λίστα με φορ – στην οποία ενδέχεται να προστεθούν και άλλοι – που θα δώσουν λύση.

Αυτή είναι η μοναδική μεταγραφή που πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Κάθε τι από εκεί και πέρα, είναι σε συνάρτηση των εξελίξεων με τον Γιόχανσον, τον Βράνιες ή κάποιον άλλο παίκτη της ΑΕΚ που ενδεχομένως προκαλέσει ενδιαφέρον. Και βέβαια, μπορεί να κριθεί και από τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν στην αγορά, από παίκτες που είναι ή θα μείνουν ελεύθεροι ή άλλους που θα κληθούν να παραχωρηθούν δανεικοί από τις ομάδες τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X