Από την 1η αγωνιστική μέχρι το τέλος στην κορυφή (VIDEO)

Ομάδα που λύγιζε…σίδερα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο ματς με τον Παναιτωλικό, η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε. Εύκολα ή δύσκολα, με επαγγελματικό τρόπο ή βγάζοντας χαρακτήρα, αυτό που δεν μπορεί να παραγνωρίσει κανείς είναι πως η Ενωση πέτυχε να είναι στην κορυφή από την 1η αγωνιστική. Εκεί, που φιλοδοξεί να είναι ως το τέλος, όπως συνέβαινε και κατά το παρελθόν. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν μια μέρα σαν σήμερα του 1993, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκείνης της χρονιάς. Η (ήδη δύο φορές πρωταθλήτρια) ΑΕΚ πήρε τη νίκη και έφτασε στην 1η θέση από την αρχή, δίχως να πέσει ποτέ από εκεί.

Η ΑΕΚ φιλοξενούνταν στη Λιβαδειά από τον Λεβαδειακό και επικράτησε δύσκολα με 1-0, με ένα γκολ του Αλέξη Αλεξανδρή στο 51’. Το παιχνίδι είχε μεγάλη σημασία, καθώς αποτέλεσε το ντεμπούτο με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για τους Μιχάλη Κασάπη, Βασίλη Μπορμπόκη, ενώ έπαιξε για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος ο Ηλίας Ατματσίδης.

Το ματς είχε αρχικώς ορισθεί να ξεκινήσει στις 17:30 και με διαιτητή τον κ. Γιώργο Μπίκα από την Χαλκιδική. Όμως ο κ. Μπίκας δεν πήγε στην Λιβαδειά λόγω απεργίας των διαιτητών. Τελικά κάλεσαν από τα μεγάφωνα του γηπέδου διαιτητές που είχαν πάει να παρακολουθήσουν το ματς και βρέθηκαν τρεις. Με την σύμφωνη γνώμη των προέδρων του Λεβαδειακού κ. Μιχάλη Σκλαπάνη και της ΑΕΚ κ. Γιάννη Καρρά αποφασίστηκε ο αγώνας να ξεκινήσει στις 18:00 με διαιτητή τον Νίκο Περάκη του συνδέσμου Αθηνών, διαιτητή ερασιτεχνικών κατηγοριών μέχρι τότε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X