Αναζητήσεις... κορυφής

Αναζητήσεις... κορυφής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς με τον Παναιτωλικό πέρασε και ο διακόπτης για όλους στην ΑΕΚ, έχει… γυρίσει ήδη στην ρεβάνς με τη Μπριζ. Πολύ περισσότερο για τον Μανόλο Χιμένεθ, που ήδη έχει αρχίσει να σχεδιάζει το αγωνιστικό πλάνο για την ρεβάνς με τους Βέλγους. Έτσι κι αλλιώς, οι αποφάσεις είναι δύσκολες για ένα τόσο κρίσιμο και περίπλοκο ματς. Πολλω δε μάλλον, όταν χρειάζεται ο Ισπανός τεχνικός να απαντήσει σ’ έναν γρίφο, που αφορά την θέση του σέντερ φορ. Ο Λιβάγια είναι τιμωρημένος και ο Γιακουμάκης τραυματίας. Επομένως μοναδικός διαθέσιμος φορ, είναι ο Αλμέιδα. Όμως η στάση του Πορτογάλου φορ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τον έκανε να χάσει ακόμα μεγαλύτερο έδαφος στο μυαλό του Χιμένεθ.

Πλέον ο Ισπανός τεχνικός ψάχνει τις επιλογές του ανάμεσα στα… εξτρέμ. Και κυρίως στον Βίκτωρα Κλωναρίδη και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ίσως ακόμα και τους δυο μαζί, αν τελικά αποφασίσει να πάει σ’ ένα 3-5-2, όπως στο πρώτο ματς στο Βέλγιο. Ή έναν εκ των δυο, αν στο ίδιο σύστημα ενισχυθεί η μεσαία γραμμή και… προωθηθεί ο Μάνταλος. Πάντως σίγουρα ο Χιμένεθ ψάχνεται για την κορυφή της επίθεσης. Με το δίλημμα ανάμεσα σε Κλωναρίδη ή Λάζαρο, να μπαίνει στο τραπέζι στις δυο μέρες που μεσολαβούν μέχρι και τη σέντρα του παιχνιδιού με τη Μπριζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X