Λιβάγια: «Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, το θέλω πολύ»

Λιβάγια: «Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ, το θέλω πολύ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Μάρκο Λιβάγια μίλησε στους δημοσιογράφους για την πρεμιέρα με στο πρωτάθλημα και το ματς με την Μπριζ.

«Το πιο σημαντικό στο σημερινό παιχνίδι και με τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν ήταν να πάρουμε τη νίκη και το μυαλό μας τώρα είναι στο παιχνίδι με τη Μπριζ. Είναι ένα καθοριστικό παιχνίδι. Είναι σημαντικό να μείνουμε στην Ευρώπη, να μπούμε στους ομίλους, με καλές ομάδες και εκεί θα δώσουμε την προσοχή μας για να τα καταφέρουμε και για την ομάδα και τους οπαδούς μας» σχολίασε ο Κροάτης.

Για τα… γκολ που δεν έρχονται απάντησε ο Μάρκο «Είναι λογικό αυτό που με ρωτάτε. Είμαι στράικερ και η δουλειά μου και η αποστολή μου είναι να πετυχαίνω γκολ. Είναι κάτι που το θέλω πολύ και νιώθω ότι έρχεται η ώρα μου. Δουλεύω πολύ, έχω δουλέψει πολύ, έχω προσπαθήσει πολύ. Τα μέχρι τώρα παιχνίδια ήταν δύσκολα, όπως με την ΤΣΣΚΑ, που ήταν μια έμπειρη ομάδα. Δεχθήκαμε τρία γκολ από στημένες φάσεις. Από εδώ και πέρα θα έχω τον χρόνο και ελπίζω να καταφέρω να σκοράρω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X