Πρόωρο τέλος για τον Αλμέιδα

Πρόωρο τέλος για τον Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στην πρεμιέρα της κόντρα στον Παναιτωλικό παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, έχοντας πολλούς τιμωρημένους και τραυματίες.

Για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με τους Βέλγους, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Λιβάγια και στον τραυματία Γιακουμάκη. Ως εκ τούτου, ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός ενόψει Μπριζ είναι ο Ούγκο Αλμέιδα.

Ο Ισπανός τεχνικός, θέλοντας να «ζεστάνει» τον Πορτογάλο φορ, τον ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό και ο Αλμέιδα τον δικαίωσε, ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε ο Τρίστασον. Με τον 34χρονο φορ να χτίζει ένα μίνι σερί, καθώς είχε πετύχει και δύο γκολ στην περσινή πρεμιέρα με την Ξάνθη.

Ωστόσο, το καλό ποδαρικό του Ούγκο αμαυρώθηκε στο 28ο λεπτό, όταν δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Χαντάκια. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το παιχνίδι κόντρα στους Βέλγους αναμένεται να είναι το τελευταίο για τον Πορτογάλο με τα «κιτρινόμαυρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X