Ανεβάζει στροφές ο Μπακασέτας

Ανεβάζει στροφές ο Μπακασέτας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό καλοκαίρι ίσως και να είναι το πιο δύσκολο στην καριέρα του Τάσου Μπακασέτα. Ο επιβεβλημένος καθαρισμός στο γόνατο πριν από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ΑΕΚ, έχει πάει πολύ πίσω τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Έχασε την δουλειά που έγινε στο Κίελτσε, έμεινε εκτός από τις διπλές μάχες με την ΤΣΣΚΑ. Και την πρώτη φορά που ανέβασε στροφές και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, είχε και την ατυχία να κτυπήσει πάνω σε μια μονομαχία.

Όμως πλέον ο Μπακασέτας δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες. Ήδη από την χθεσινή προπόνηση φάνηκε να βγάζει το μεγαλύτερο κομμάτι του προγράμματος, χωρίς πρόβλημα. Άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και πλέον μετρά αντίστροφα ο χρόνος για να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ. Εξαιρετικά δύσκολο για την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. Εφικτό ωστόσο για την ρεβάνς με τη Μπριζ. Άλλωστε ο Μπακασέτας έχει δηλωθεί κανονικά στην λίστα της ΟΥΕΦΑ. Και έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα στην επίθεση της ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς με τους Βέλγους, μια ενδεχομένη παρουσία του διεθνή μεσοεπιθετικού, θα μπορούσε να δώσει λύσεις. Έστω και ως αλλαγή από τον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X