Νέα εποχή, ισοπεδώθηκε το σύστημα -Νέος πρόεδρος ο Γραμμένος στην ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγινε… Το σύστημα που “έκλεβε” και “βίαζε” τις συνειδήσεις των Ελλήνων φιλάθλων για χρόνια τελείωσε και μάλιστα με ισοπεδωτικό τρόπο. Πλέον, από σήμερα ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ με 48 ψήφους, έναντι 20 του Γιώργου Καλαντζή και 2 λευκών-1 απών.

Θυμίζεται ότι οι ψήφοι ήταν συνολικά 71. 54 από τις ΕΠΣ, 16 από τις ΠΑΕ της Super League και μία από τη Football League.

Ο νέος ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας, παράλληλα, διαβεβαίωσε πως η FIFA δεν θα έχει έλεγχο, αλλά εποπτεία επί της διοίκησης.

«Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», ανέφερε αρχικά.

«Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε», πρόσθεσε ο κ. Γραμμένος.

«Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο», κατέληξε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ.

Σήμερα το πρωί στο Ειρηνοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η προσφυγή κατά της διεξαγωγής των εκλογών της Ομοσπονδίας και πλέον η διαδικασία θα έχει οριστικό αποτέλεσμα από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση των ψήφων.

Στην προσφυγή τους υποστηρίχθηκε ότι ήταν μη νόμιμη η σύγκλιση της εκλογικής γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ και παράνομο το καταστατικό σε ό,τι αφορά το θέμα των κωλυμάτων και της θητείας των τακτικών δικαστών.

Ωστόσο η απόφαση από το Ειρηνοδικείο ήταν απορριπτική, καθώς κρίθηκε ότι δεν συντρέχει λόγος να διαταχθούν ασφαλιστικά μέτρα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X