Βάργκας: «Θα είναι δύσκολη αντίπαλος η ΑΕΚ-θα δυσκολευτεί η Μπριζ στο ΟΑΚΑ»

Κουμάντο κάνει η ΑΕΚ στα ντέρμπι με ΠΑΟ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώτος κρίσιμος αγώνας της ΑΕΚ με την Μπριζ για τα play offs του Europa League πλησιάζει, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα στο Βέλγιο ενόψει του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ, Ρόναλντ Βάργκας έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια, τόσο στη σημερινή αντίπαλο της Ένωσης, όσο και στο Βέλγιο είναι ο συνδετικός κρίκος των δύο ομάδων και μιλά για τη διπλή αυτή μονομαχία.

«Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που έχει κάνει δύο σοβαρές χρονιές. Θα είναι δύσκολη αντίπαλος και ο Ιβάν Λέκο το ξέρει καλά. Η Μπριζ θα πρέπει να κάνει τη διαφορά στο Βέλγιο, γιατί στην Ελλάδα θα είναι πολύ δύσκολα. Χρειάζεται δύο γκολ τουλάχιστον, έτσι εκτιμώ. Η Μπριζ έχει 40% πιθανότητα να περάσει, επειδή παίζει το πρώτο ματς στην έδρα της».

Ο Βενεζουέλανος μέσος ρωτήθηκε για πιο λόγο δεν συνέχισε στην ΑΕΚ και για το επόμενο βήμα στην καριέρα του

«Το συμβόλαιό μου στην ΑΕΚ τελείωσε και δεν έχω βρει κάποια κατάλληλη πρόταση. Θέλω να παίξω σε μια ομάδα όπου ο προπονητής θα με εμπιστεύεται και πάνω απ’ όλα να είμαι κοντά στους ανθρώπους που με έχουν καθοδηγήσει. Διατηρούμαι σε φόρμα με τον Τόμας Γκέσχιερ, τον οποίο είχα γνωρίσει σαν προπονητή αποθεραπείας στην Μπριζ. Ακόμα και στην Τουρκία και την Ελλάδα ακολουθούσα το πρόγραμμά του τα τελευταία τρία χρόνια και δεν είχα σχεδόν κανέναν τραυματισμό. Έχω χάσει αρκετό χρόνο από την καριέρα μου και δεν θέλω να ρισκάρω άλλο»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X