Αλμέιδα: «Δεν αυταπατώμαι πως θα ξαναπαίξω στην Εθνική»

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Αλμέιδα -Ταξίδεψε για Λισσαβόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα χρόνια να περνάνε και με την απόδοσή του σε κάμψη, ο Ούγκο Αλμέιδα φαίνεται πως το έχει συνειδητοποιήσει πως δεν θα κληθεί ξανά στην Εθνική Πορτογαλίας.

«Ο προπονητής αποφασίζει και δεν ήμουν στις επιλογές του τότε. Δεν τρέφω αυταπάτες ότι η καριέρα μου στην εθνική θα συνεχιστεί. Πρόλαβα να είμαι αρχηγός στο ματς με το Πράσινο Ακρωτήρι και έτσι είπα αντίο στην Εθνική. Έζησα μία όμορφη διαδρομή μαζί της και έπαιξα σε μεγάλα ματς. Και φυσικά παραμένω υποστηρικτής της», ανέφερε ο επιθετικός της ΑΕΚ.

Όσο για το Παγκόσμιο Κύπελλο σε έναν χρόνο, είπε: «Στο Μουντιάλ το επίπεδο του ανταγωνισμού θα είναι μεγαλύτερο από αυτό του Euro, αλλά όταν έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα σου, τίποτα δεν είναι αδύνατο. Για μένα είναι αναμφίβολα ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ένας άριστος επαγγελματίας. Πάντα προετοιμάζεται άριστα για κάθε αγώνα και τα δίνει όλα στην προπόνηση, ενώ βοηθά πολύ και τους νέους παίκτες. Έχει βοηθήσει σημαντικά όλες τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί και έχει ακόμη κάποια καλά χρόνια μπροστά του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X