Παίζει τα... ρέστα της για Χάρις η ΑΕΚ!

Παίζει τα... ρέστα της για Χάρις η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια πολύ ηχηρή κίνηση είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ, με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει των υποχρεώσεών της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το κενό που άφησε ο Μάικλ Ντίξον, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σκοπό να το καλύψουν με μια ποιοτική προσθήκη.

Από την πρώτη στιγμή όπου αποχώρησε ο 26χρονος γκαρντ για την Στρασμπούρ, το όνομα του Μάνι Χάρις βρέθηκε πολύ ψηλά στα «θέλω» του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του. Ο 27χρονος άσος, εξάλλου, διακρίνεται για το αστείρευτο ταλέντο του στην επίθεση, καθώς έχει τον τρόπο να βάζει τη μπάλα στο καλάθι με πάνω από έναν τρόπους.

Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα και είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους!

Ήδη, μάλιστα, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ κατέθεσε πρόταση προς την πλευρά του παίκτη, δείχνοντας εμπράκτως πως θέλει να τον κάνει δικό της! Από την ΑΕΚ περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που έχει κατατεθεί, ενώ γνωρίζουν πως είναι ορατό το ενδεχόμενο να τραβήξει αρκετά η όλη υπόθεση, μιας και οι υποχρεώσεις του Χάρις στην Κίνα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου!

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ο Αμερικανός θα έχει χάσει όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (24 Αυγούστο έως 3 Σεπτέμβρη η Ένωση θα βρίσκεται στο Καρπενήσι) και θα είναι σε θέση να… μπει σε αγωνιστικό ρυθμό από τα φιλικά προετοιμασίας.

Παρ’ όλα αυτά, η μεγάλη επιθυμία της Ένωσης να κάνει δικό της τον 27χρονο σκόρερ είναι πολύ μεγάλη και άπαντες είναι αποφασισμένοι να «κυνηγήσουν» την υπόθεση ως το τέλος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X