Παίζει... μόνος του ο Τζέιμς

Παίζει... μόνος του ο Τζέιμς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βαδίζει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση του ρόστερ της. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν και ποια κενά πρέπει να καλύψουν, αλλά και τι παίκτες χρειάζονται, για να υπάρχει στο ρόστερ ισορροπία και ποιότητα. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Ντελρόι Τζέιμς βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στα «θέλω» του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Και πώς να μην συμβαίνει αυτό, από τη στιγμή που ο φόργουορντ από την Γουιάνα έχει κάνει εξ αρχής… κλικ στους ανθρώπους της ομάδας.

Πέραν αυτού, όμως, είναι και η μοναδική περίπτωση, στην παρούσα φάση, για τη θέση του φόργουορντ. Στην ΑΕΚ δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα τη συμφωνία μαζί του, ωστόσο από τη στιγμή που δεν κινείται τίποτε άλλο στην αγορά, αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες. Άλλωστε, από την Ένωση θα ήθελα να έχουν ένα γεμάτο ρόστερ, όταν αρχίσει η προετοιμασία, ώστε να βγουν ασφαλή συμπεράσματα για την εικόνα του συνόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X