Το συγκινητικό «αντίο» του Ντίξον στην ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η... μετάλλαξη του Ντίξον: Από σκόρερ, πασέρ ολκής!
Photo Credits: INTIME

Με έναν άκρως συγκινητικό τρόπο έβαλε τον επίλογο της παρουσίας του στην ΑΕΚ ο Μάικλ Ντίξον. Ο 26χρονος γκαρντ θα είναι κάτοικος Στρασβούργου τη νέα σεζόν και θέλησε να αποχαιρετίσει την Ένωση, αλλά και τον κόσμο της.

Έτσι, έγραψε μια μακροσκελή επιστολή, την οποία και δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram. Εκεί ο εκρηκτικός άσος ευχαρίστησε τον κόσμο, αλλά και τον οργανισμό της ομάδας, τόνισε πως δεν μπορεί να περιγράψει με λόγiα όσα νιώθει για την ομάδα και επεσήμανε πως επιθυμία του ήταν να παραμείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια!

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή του Μάικλ Ντίξον:

Στον κόσμο και τον οργανισμό της ΑΕΚ

Με αντιμετωπίσατε με τον μέγιστο δυνατό σεβασμό, αλλά για την καριέρα μου θεωρώ πως ήταν το καλύτερο να κάνω μια νέα αρχή. Έπαιξα με πίεση, τραυματισμούς, ψυχολογικό και σωματικό πόνο και όλα τα παραπάνω για το κίτρινο και το μαύρο και δεν μετανιώνω για τίποτα γιατί ήταν μια διδακτική εμπειρία που την χρειαζόμουν για να γίνω ένας πετυχημένος παίκτης, αλλά κυρίως ένας καλός άνθρωπος.

Αλλά, η αγάπη μου θα είναι πάντα βαθιά για την ΑΕΚ. Θέλω να σας πω ότι δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόση ευγνώμων είμαι που με υποδεχτήκατε ως έναν από εσάς και λάτρεψα κάθε λεπτό που έπαιξα ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ, αυτούς που είδαν ότι τα έδινα όλα κάθε βράδυ για την ομάδα, ανεξάρτητα αν ήμουν τραυματίας ή αν έπαιζα 3 ή 30 λεπτά στο παιχνίδι.

Το να είμαι εκεί και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό δεν στο χέρι μου και εύχομαι να μπορούσα να μείνω γιατί ήθελα να μείνω γιατί έκανα πολλούς νέους φίλους και έναν πολύ στενό φίλο κατά την παρουσία μου στην Αθήνα.

Κερδίσαμε πολλά παιχνίδια και πετύχαμε κάποια σπουδαία πράγματα κατά την παρουσία μου στην Αθήνα και είτε καλά είτε άσχημα ο κόσμος ήταν πάντα εκεί και προσπαθούσε να μας στηρίξει ως ομάδα και εμένα όσο καλύτερα μπορούσε και γι αυτό θέλω να πω και ΘΕΛΩ ΟΛΟΙ να ξέρετε ότι είμαι αιωνίως ευγνώμων που είστε ο πιο παθιασμένος κόσμος για τον οποίο έπαιξα στην καριέρα μου και η κριτική, όπως και η υποστήριξη, ήταν εκπληκτική.

Θεωρώ ότι στον επαγγελματικό αθλητισμό μια ομάδα για να είναι πετυχημένη πρέπει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Ευχαριστώ Ορίτζιναλ 21, ΑΕΚ και όποιον μιλήσει θετικά για το όνομα Ντίξον.

Με ειλικρίνεια, ένας απλός μπασκετμπολίστας που προσπαθεί να προσφέρει στην οικογένειά του.

Μάικλ Αντρέ Ντίξον τζούνιορ

ΑΕΚ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

https://www.instagram.com/p/BXd6oGDgBbL/?taken-by=thapointgod_11

https://www.instagram.com/p/BXd68ApgmvC/?taken-by=thapointgod_11

https://www.instagram.com/p/BXd7pFcA-d1/?taken-by=thapointgod_11

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X