«Βάση» η ανανέωση για Γιόχανσον

«Βάση» η ανανέωση για Γιόχανσον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα του Γιάκομπ Γιόχανσον είναι προτεραιότητα για την ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ήδη δρομολογήσει τις εξελίξεις για να ξεκαθαριστεί η υπόθεση του Σουηδού χαφ. Την επόμενη εβδομάδα, ο ατζέντης του Γιόχανσον είναι πολύ πιθανό να έρθει στη χώρα μας. Για να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ΑΕΚ και να φανεί πως μπορεί να εξελιχθεί το ζήτημα του συμβολαίου του.

Η Ένωση στην όλη συζήτηση πάντως, θα μπει με «βάση» την ανανέωση με τον Γιόχανσον. Καταθέτοντας μια νέα και σίγουρα βελτιωμένη προσφορά στον Σουηδό μέσο, προκειμένου να τον «δέσει» εδώ για περισσότερα χρόνια. Αν αυτό γίνει εφικτό, τότε, μάλλον δύσκολα θα υπάρξει προσθήκη στον άξονα. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό να ανοίξει για τα καλά θέμα μέσου στην ΑΕΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει παράλληλα, πως ο Γιόχανσον θα βγει στο… σφυρί. Αφού η Ένωση δεν προτίθεται να πουλήσει τον έμπειρο μέσο, με ένα ποσό κάτω από τα δεδομένα που η ίδια έχει θέσει. Ωστόσο, θα ψαχτεί σίγουρα με ορίζοντα την επόμενη μέρα και ενδεχομένως, να προχωρήσει σε μια επιπλέον προσθήκη στον άξονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X