Σοκ με Γιακουμάκη

Κίελτσε, 6η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε αυτή η μίνι προετοιμασία που ήθελε να κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα. Ο Γιώργος Γιακουμάκη αισθάνθηκε έντονους πόνους στον δεξιό τετρακέφαλο. Και η πρώτη διάγνωση κάνει λόγο για θλάση. Θα χρειαστεί, όπως συνήθως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, να περιμένει ο παίκτης 48 ώρες, προκειμένου ο απεικονιστικός έλεγχος που θα κάνει να δείξει το μέγεθος της ζημιάς. Και φυσικά το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Όμως σε κάθε ο Μανόλο Χιμένεθ μπαίνει σε άγχος, μέχρι να μάθει πόσο για θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιακουμάκη. Ενός ποδοσφαιριστή που ειδικά στα ματς με την Μπριζ, θα είναι υπερπολύτιμος.

Βέβαια ο Γιακουμάκης έχει δείξει πως είναι “ταύρος” και πως έχει εξαιρετικά γερή κράση. Κάτι που αυξάνει τις ελπίδες, το διάστημα της απουσίας να είναι όσο το δυνατόν πιο μικρό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X