Τα δυο φιλικά με την Μπριζ (ΦΩΤΟ)

Τα δυο φιλικά με την Μπριζ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νωρίτερα, σας είχαμε παρουσιάσει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπριζ σε φιλικό ματς του 2007. Ωστόσο, μέσα από το συγκλονιστικό αρχείο του Αλέξανδρου Μαργαρίτη, αποκαλύφθηκε ακόμα μια κόντρα. Πάλι σε φιλικό, στο μακρινό 1977. Ηταν τα πρώτα ματς προετοιμασίας της μεγάλης ΑΕΚ και τότε είχε συμμετάσχει σε τουρνουά που διοργάνωσε η Μπριζ στο γήπεδο της. Η ΑΕΚ είχε προσκληθεί και λόγω της μαγικής πορείας στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ την προηγούμενη σεζόν.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως οι άλλες δύο ομάδες που συμπλήρωναν την τετράδα, ήταν οι βρετανικές Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και Ντέρμπι Κάουντι! Δηλαδή, οι δύο που έβγαλε νοκ άουτ η ΑΕΚ στη συγκλονιστική διαδρομή της. Το πρώτο ματς ήταν με την ΚΠΡ, όπου αν και η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Παπαϊωάννου, έχασε τελικά με 3-1 (σκόρερ οι Μπόουλς (2) και Ιστοου).

Με την Μπριζ αναμετρήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1977 και έμεινε στο 2-2. Οι Βέλγοι προηγήθηκαν με τον Φαν Ντερ Εικεν, η ΑΕΚ απάντησε άμεσα με πέναλτι του Μπάγεβιτς. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Βερίκε έδωσε προβάδισμα στην Μπριζ, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν άμεσα με τον Μουσούρη.

Τα δυο φιλικά με την Μπριζ (ΦΩΤΟ) Τα δυο φιλικά με την Μπριζ (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X