Τα μυστικά της Μπριζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ζορίστηκε αρκετά από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κυρίως, επειδή οι Ρώσοι ήταν μια καλοδουλεμένη μηχανή, που παίζοντας με 3-5-2 ήταν δύσκολα αντιμετωπίσιμη δύναμη για την Ενωση. Τώρα, τα πράγματα δεν είναι πολύ διαφορετικά. Η Κλαμπ Μπριζ δεν είναι βέβαια στο επίπεδο των Ρώσων, αλλά είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και με νέο προπονητή τον Ιβάν Λέκο, εφαρμόζει κατά κόρον το 3-5-2. Ο Κράτης ήταν βοηθός του Τούντορ στον ΠΑΟΚ (και άρα έχει εικόνα της ΑΕΚ) διαδέχθηκε τον Πρεντόμ και είναι λάτρης του 3-5-2.

Μεγάλο αστέρι της Μπριζ είναι ο Κολομβιανός εξτρέμ, Κάρλος Ισκέρδο. Την περυσινή σεζόν σε 34 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 16 γκολ και έδωσε τρεις ασίστ. Στα σημαντικά ονόματα ο 28χρονος διεθνής Βέλγος επιθετικός, Γέλε Βόσεν, με επίσης 16 γκολ πέρυσι. Το καλοκαίρι η Μπριχ έχασε τον Βραζιλιάνο μέσο Κλαούντεμιρ, ο οποίος πωλήθηκε στην Αλ Αχλί έναντι 2.700.000 ευρώ. Ενδιάμεσα απ’ τη ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ ξεκίνησε το βελγικό πρωτάθλημα, με την Μπριζ να διαλύει τη Λόκερεν μέσα στην έδρα της, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Η Μπριζ ενισχύθηκε μεταγραφικά με τους μέσους Νακάμπα (Φιτέσε), Βάνλερμπεργκε (Μαλίν) και τον επιθετικό Περμπέ (Γάνδη), όμως στην άμυνα έχει προβλήματα, κάτι που φάνηκε και από τα πέντε γκολ που δέχθηκε σε δύο ματς από την Μπασακσεχίρ, από την οποία αποκλείστηκε στον 3ο προκριματικό του Champions League. Το γήπεδο της είναι ποδοσφαιρικό, αλλά παλιό. Χωρά κοντά στις 28.000 θεατές  και πήρε το όνομά του από τον ήρωα των αρχών του 14ου αιώνα Γιαν Μπρέιντελ, ο οποίος οδήγησε την εξέγερση των συμπατριωτών του εναντίον του Βασιλιά Φιλίππου IV της Γαλλίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X