Το βάρος στον Μανόλο

Χιμένεθ: "Περήφανος για τους παίκτες μου"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι αλήθεια, πως οι περισσότεροι συμφώνησαν με την εκτίμηση, πως για την ΑΕΚ η πρόκριση χάθηκε εν πολλοίς στο πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ. Η αδυναμία να κρατήσει το μηδέν, τα δύο γκολ που φορτώθηκε και βέβαια η ισχνή επιθετική δυναμική, οδήγησαν τους «κιτρινόμαυρους» στην αναζήτηση ενός θαύματος στη Μόσχα. Το βάρος για την εικόνα του πρώτου ματς έπεσε στον Μανόλο και αυτό ήταν κάτι που αποτέλεσε άποψη της πλειοψηφίας.

Στη δημοσκόπηση της «Ενωσίτικης κάλπης», οι επιλογές του Χιμένεθ σε σχήμα, πρόσωπα και κοουτσάρισμα θεωρήθηκαν ως σημαντικότερη αιτία για την ήττα σε ποσοστό 46%. Αντίθετα, το 27% έβαλε κατά του ρόστερ και των επιλογών που υπάρχουν και δεν αρκούν. Το 15% στάθηκε στην ανετοιμότητα της ομάδας να κάνει την υπέρβαση, ενώ 8% στάθηκε στην ατυχία με το γκολ σε κρίσιμο χρονικά σημείο του ματς. Επίσης, 4% υπερψήφισε την επιλογή, πως η ΤΣΣΚΑ ήταν απροσπέλαστο εμπόδιο για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X