Η πρώτη επιστροφή του Ντούσκο (ΦΩΤΟ)

Η πρώτη επιστροφή του Ντούσκο (ΦΩΤΟ)

Στο πέρασμα των ετών, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε πολλά περάσματα από την ΑΕΚ. Από εκείνα τα ρομαντικά χρόνια στα τέλη του ’70, στην προπονητική επαναφορά του ΄88 και έπειτα στις δύο επιστροφές ως προπονητής κατά την περασμένη δεκαετία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πέρασμα των ετών, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε πολλά περάσματα από την ΑΕΚ. Από εκείνα τα ρομαντικά χρόνια στα τέλη του ’70, στην προπονητική επαναφορά του ΄88 και έπειτα στις δύο επιστροφές ως προπονητής κατά την περασμένη δεκαετία, προτού αναλάβει τα καθήκοντα του εκτελεστικού διευθυντή στη νέα εποχή. Ωστόσο, η πρώτη επιστροφή του Ντούσκο στην Ενωση χρονολογείται αρκετά πιο πίσω. Για την ακρίβεια, μια μέρα σαν σήμερα του 1982.

Επειτα από τέσσερα μαγικά χρόνια στην ΑΕΚ, ο 32χρονος τότε Μπάγεβιτς είχε επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα που τον είχε αναδείξει, τη Βελέζ της γενέτειράς του Μόσταρ, όπου και αγωνίστηκε ως το 1983. Ενα χρόνο μετά την επιστροφή του, η Βελέζ κλήθηκε από την τότε διοίκηση της ΑΕΚ υπό τον Μιχάλη Αρκάδη για να αποτελέσει την αντίπαλο της ελληνικής ομάδας στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Μπάγεβιτς αποθεώθηκε από τον κόσμο αλλά και από τους παλιούς του συμπαίκτες. Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δίντσικο, που μόλις είχε επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό. Ο Βαγγέλης Βλάχος στο 3’ και ο Λύσανδρος Γεωργαμλής στο 35’ σημείωσαν τα γκολ της ΑΕΚ, αν και ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Μετζένκοβιτς.

Η πρώτη επιστροφή του Ντούσκο (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X