Χιμένεθ: «Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε, θα ξεκινήσουν οι καλύτεροι»

Χιμένεθ: «Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε, θα ξεκινήσουν οι καλύτεροι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Παρά την ήττα στον πρώτο αγώνα με σκορ 2-0, ο Μανόλο Χιμένεθ κατά την αναχώρηση της ΑΕΚ για τη Μόσχα τόνισε πως η ομάδα έχει δικαίωμα να ονειρεύεται την πρόκριση. Άλλωστε ταξιδεύουν στη ρωσική πρωτεύουσα για να κυνηγήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ενδεκάδα.

«Έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε για την πρόκριση. Πάμε στη Μόσχα για να κυνηγήσουμε τις ελπίδες που έχουμε και μας αναλογούν», είπε αρχικά ο Ισπανός για να συμπληρώσει αναφερόμενος στον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ: «Στην Αθήνα μας προκάλεσε έκπληξη ο τρόπος που έπαιξε ο αντίπαλος, κυρίως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης στις στημένες φάσεις».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στη Μόσχα: «Έχω καταλήξει στην ενδεκάδα και θα αποτελείται από τους παίκτες που είχαν την καλύτερη εικόνα στις προπονήσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X