Με Τσόσιτς η αποστολή για τη Μόσχα

Κίελτσε, 9η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την στιγμή που ήδη από χθες ο Ούρος Τσόσιτς μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, είχε φανεί πως θα μπορέσει να ταξιδέψει κανονικά στην Μόσχα με την υπόλοιπη αποστολή. Όπερ και εγένετο. Ο Σέρβος στόπερ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ, τον συμπεριέλαβε κανονικά στις επιλογές για τους παίκτες που θα μπουν αύριο στο αεροπλάνο για τη Ρωσία. Ενώ στην θέση του τραυματία Γκάλο, ο Ισπανός τεχνικός πήρε τον Βινίσιους ντε Φρέιτας. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν άλλες αλλαγές, σε σχέση με την αποστολή του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή που ταξιδεύει αύριο για τη Μόσχα, για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Βινίσιους, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Κλωναρίδης, Πατίτο, Τρίστασον, Αλμέιδα, Λιβάγια, Γιακουμάκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X