Εντατικά μαθήματα για να μην την... ξαναπατήσει

Κατώτερη των απαιτήσεων η ΑΕΚ, αποχαιρέτησε το Champions League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα βασικά… ευρήματα του “μαύρου κουτιού” της ήττας από την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ήταν η αδυναμία της ΑΕΚ να αντιμετωπίσει τα στημένα των Ρώσων. Δυο γκολ από δυο κόρνερ δέχθηκε η Ένωση. Και το χειρότερο απ’ όλα ήταν, πως ήδη από το αρχικό διάβασμα που είχε γίνει στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ, είχε επισημανθεί η αποτελεσματικότητα και… επικινδυνότητα στις στημένες φάσεις. Άλλωστε ήταν ηλίου φαεινότερο πόσο επενδύει αγωνιστικά η ρωσική ομάδα στα κόρνερ. Όμως η ΑΕΚ την… πάτησε. Και προκειμένου να μην την πατήσει ξανά και στην ρεβάνς στην Μόσχα, δουλεύει (ακόμα πιο) εντατικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε μεγάλο κομμάτι της χθεσινής προπόνησης, ο Ισπανός τεχνικός έδωσε βάση στο στήσιμο και στην αμυντική λειτουργία στις στατικές φάσεις, με αναφορά κυρίως στα λάθη που έγιναν στο κόρνερ από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ της ΤΣΣΚΑ. Βεβαίως ίσως πλέον είναι αργά. Όμως για να μπορέσει η ΑΕΚ να διεκδικήσει στην Μόσχα τις όποιες λίγες πιθανότητες έχει, να κυνηγήσει την υπέρβαση, θα πρέπει καταρχήν να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, την ικανότητα των Ρώσων στις στημένες φάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X