Αρχίζει να "φουντώνει" ξανά το πάθος

Ο Βράνιες περήφανος για την «ένωση» Βοσνίας-Κροατίας-Σερβίας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι πως η προηγούμενη εβδομάδα, από το ματς με την ΤΣΣΚΑ και μετά, κύλησε περίεργα στα Σπάτα. “Μουδιασμένα”, είναι ίσως η πιο σωστή λέξη. Κυρίως διότι όσα έγιναν στο πρώτο ματς με τους Ρώσους και κυρίως το αποτέλεσμα, είχε ρίξει βαριά σκιά. Ωστόσο το κλίμα όχι μόνο έχει αρχίσει και πάλι να βελτιώνεται, αλλά έχει αρχίσει να “φουντώνει” και πάλι το πάθος. Είναι χαρακτηριστικό αυτό που έγινε με τον Ούρος Τσόσιτς στην χθεσινή προπόνηση. Ο Σέρβος στόπερ κτύπησε πάνω σε μια δυνατή (και με περίσσιο πάθος) διεκδίκηση της μπάλας. Και δεν ήταν και η μοναδική ανάλογη μονομαχία στην προπόνηση. Γενικώς υπάρχει πάθος.

Επίσης ο Μάρκο Λιβάγια επέστρεψε στα Σπάτα και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως όλα τα συμπτώματα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε την Παρασκευή. Δείγμα και αυτό πως αρχίζει να επιστρέφει στα Σπάτα, η ζωντάνια και το πάθος. Κάτι που είχε δεχθεί… πλήγμα, από την απογοήτευση μετά το πρώτο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X