Απόλλων Πόντου: «Χαιρετίζουμε ειλικρινά τη θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ»

Απόλλων Πόντου: «Χαιρετίζουμε ειλικρινά τη θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ εξέδωσε η ομάδα της Football League.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πόντου χαιρετίζει με ειλικρινά αισθήματα ικανοποίησης την θεμελίωση του νέου γηπέδου της προσφυγικής ΑΕΚ, την “Αγία Σοφία” του ελληνικού ποδοσφαιρικού πολιτισμού.

Μεσούσης της Μεγάλης και πολυπρόσωπης Κρίσης που δοκιμάζει σκληρά τον ελληνικό λαό και ταλανίζει ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, η σταθερή και παντοτινά δημιουργική προσφυγική νοικοκυροσύνη της ΑΕΚ, δείχνει και πάλι το δρόμο των παραδοσιακών αρχών και αξιών, ως το μέσον για το “νόστιμον ήμαρ”, όταν και όπου το πεπρωμένο επιτάσσει.

Οι κοινές προσφυγικές ρίζες αλλά και ο κοινός πόθος για την δικαίωση των ονείρων των προσφύγων προγόνων, μας ενώνει με κάθε προσφυγική ομάδα και κάθε προσφυγικό σύλλογο, που αγωνίζεται για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε, με όλη μας την καρδιά, το κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς στη Φιλαδέλφεια να σημάνει την απαρχή και την υλοποίηση αυτών που εννοεί ο ποιητής, όταν γράφει: “να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση”, για όλους τους φίλους της ΑΕΚ. .

Θεσσαλονίκη 29 Ιουλίου 2017».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X