Δεν πήγε στην προπόνηση ο Αλμέιδα -Ταξίδεψε για Λισσαβόνα!

Δεν πήγε στην προπόνηση ο Αλμέιδα -Ταξίδεψε για Λισσαβόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φαίνεται ότι βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ούγκο Αλμέιδα για λύση του συμβολαίου, όπως έχει αναφερθεί και σε αρκετά δημοσιεύματα.

Ο Πορτογάλος φορ έπαιξε ως αλλαγή με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ. Και την ίδια ώρα στην ΑΕΚ θα ήθελαν πολύ να αποκτήσουν έναν σέντερ φορ…

Ο Αλμέιδα έλειψε από την εκδήλωση της Πέμπτης στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Αντιθέτως χθες Σάββατο δεν ήταν στα Σπάτα στην προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος σύμφωνα με πληροφορίες από το μεσημέρι του Σαββάτου βρίσκεται στην Λισσαβόνα. Και έτσι δεν προπονήθηκε δύο ημέρες πριν ταξιδέψει η ΑΕΚ για την Μόσχα για την ρεβάνς με την ΤΣΣΚΑ και εν μέσω διπλών ευρωπαϊκών αγώνων. Και αυτό σίγουρα έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Μένει να φανεί αν η ΑΕΚ καταφέρει να βρει την χρυσή τομή για λύση συμβολαίου με τον Αλμέιδα, ο οποίος υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 550.000 ευρώ. Και για να φύγει πρέπει να βρει μια άλλη ομάδα με καλά χρήματα…

Η θέση της ΑΕΚ

Ο έμπειρος φορ, όπως αναφέρει η ΑΕΚ, είχε κάποια οικογενειακά θέματα και πήρε άδεια από τον Μανόλο Χιμένεθ για να πάει στην πατρίδα του, δύο ημέρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Πάντως, όπως αναφέρει η Ενωση ο Ούγκο θα είναι το απόγευμα στα Σπάτα για προπόνηση, μιας και θα επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα, ενώ τονίζει ότι προπονήθηκε χθες το πρωί μόνος του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X