Όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν (ξανά) στη Φιλαδέλφεια

H «Αγιά Σοφιά» ξεκίνησε... (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκινούσαν από το σπίτι τους το πρωί να πάνε για δουλειά; Πέρασμα από τη Νέα Φιλαδέλφεια και μια ματιά στις… μπουλντόζες. Σ’ όποιο μέρος της Αθήνας και να ήταν το σπίτι, σ’ όποιο μέρος της Αθήνας και να ήταν η δουλειά. Ξεκινούσαν να φύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Στάση πρώτα στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια ακόμα τζούρα από τα έργα που έχουν ξεκινήσει. Όποιος και αν ήταν ο προορισμός των διακοπών. Ελεύθερος χρόνος για έναν καφέ; Σε πλαστικό και στη Νέα Φιλαδέλφεια. Με… θέα τις μπουλντόζες.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ και πάλι σήμερα, όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν ξανά στο μαγικό οικόπεδο. Στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από νωρίς το πρωί, μέχρι και πριν από λίγο. Όποιο και να ήταν το… πρόγραμμα που είχαν πολλοί για σήμερα, φρόντιζαν να στριμώξουν και μια… βόλτα, από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Είτε για ένα απλό πέρασμα, ήταν ακόμα και για να μείνουν για αρκετή ώρα και να παρακολουθήσουν τις μπουλντόζες που δούλευαν για να μετατραπεί το οικόπεδο σ’ ένα κανονικό εργοτάξιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X