Γιόχανσον: «Η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη, μιλάω για το νέο μου συμβόλαιο με τη διοίκηση!»

Γιόχανσον: «Η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη, μιλάω για το νέο μου συμβόλαιο με τη διοίκηση!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στάθηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο Σουηδός αμυντικός μέσος αναφέρθηκε παράλληλα στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας, αλλά και στο συμβόλαιό του.

«Κανείς δεν χάνει την συγκέντρωσή του στις στημένες φάσεις επίτηδες, η ΤΣΣΚΑ ήταν ανώτερη από εμάς και αυτό ήταν το κλειδί. Αν είχαμε σκοράρει πριν από την ΤΣΣΚΑ, θα ήταν διαφορετικά. Είχαμε την κατοχή, τον έλεγχο μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Δεν πιστεύω ότι θα πάμε στην Μόσχα χωρίς να πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Έχω κάποια συζήτηση με την διοίκηση για το συμβόλαιό μου, δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο τώρα, γιατί βρίσκομαι ακόμα σε συζητήσεις με την διοίκηση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X