Η φιέστα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη στις 20:30 -«Ευχαριστώ» σε Τσίπρα, Σαμαρά, Καμμένο

Η ΑΕΚ γιορτάζει και η οικογένεια της ετοιμάζει φιέστα στη Νέα Φιλαδέλφεια την Πέμπτη στις 20:30 στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής. Μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας, επόμενο βήμα είναι ο αγιασμός πριν την έναρξη των έργων για το νέο γήπεδο της Ενωσης.

Ο αγιασμός μάλιστα είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη στις 20:30 και θα γίνει από τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Η ΑΕΚ έχει ήδη στείλει ευχαριστήριες επιστολές και προσκλήσεις σε όλους τους πολιτικούς όλων των κομμάτων που συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια να φτάσουμε σήμερα εδώ στην ημέρα γιορτής. Μάλιστα, η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε ευχαριστήριες επιστολές και σε πολιτικούς αρχηγούς και ιδιαίτερα «ευχαριστώ» στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στον νυν συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο για την συμβολή τους στο δίκαιο αίτημα υπέρ της Ενωσης.

Από πλευράς υπουργών έχουν προσκληθεί οι Φλαμπουράρης, Σπίρτζης, Σταθάκης και Μανιάτης, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Φιλίππου. Εν ολίγοις είναι περίπου 30 προσκεκλημένοι για την μεγάλη φιέστα.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και η Δικέφαλος Κατασκευαστική ΑΕ καλούν τον κόσμο της ΑΕΚ στα ιερά χώματα των προγόνων μας στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017, ώρα 20.30, θα τελεστεί Αγιασμός εν όψει της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του γηπέδου μας, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X