Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ στο «καυτό» ΟΑΚΑ! (20:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Βήμα πρόκρισης για την ΑΕΚ στο «καυτό» ΟΑΚΑ! (20:30 LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Η ΑΕΚ επιστρέφει και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, βρίσκοντας στον δρόμο της την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Απόψε τα βράδυ, στο «καυτό» από την παρουσία του κόσμου της ΟΑΚΑ, η Ένωση θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης, ώστε να βρεθεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης και παράλληλα, να εξασφαλίσει την συμμετοχή της, στους ομίλους του Europa League.

O Mανόλο Χιμένεθ το… ψάχνει ακόμα όσον αφορά στην ενδεκάδα, με την πιθανότητα να δούμε πάντως μια διάταξη 4-4-1-1, να κερδίζει πόντους. Σε αυτή την περίπτωση, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, στην άμυνα οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και Λόπες, στο κέντρο οι Σιμόες, Γιόχανσον και η τριάδα πίσω από τον Λιβάγια, θα αποτελείται από τους Κλωναρίδη, Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο. Ενώ θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και  ο Τρίστασον, παίρνοντας ίσως εκείνη του Κλωναρίδη.

Το ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ ξεκινά στις 20.30 και για την εξέλιξή του, θα μπορείτε να ενημερώνεστε από τα enwsi.gr. Που θα καλύψει τον αγώνα με γραπτό Live αλλά και ζωντανό σχολιασμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X